Brostugan Julbord
Traditionellt svenskt julbord i 1700-tals miljö
Välkommen till Brostugan, en idyllisk oas där god mat, rogivande aktiviteter och historisk charm möts vid Nockebybrons fäste.
Sittningar & Priser
Måndag – Lördag 12:00 – 14:00 / 395:-
Måndag – Lördag 15:00 – 17:30 / 445:-
Måndag – Torsdag 18:30 – 22:00 / 545:-
Fredag & Lördag 18:30 – 22:00 / 595:-
Söndag 13:00 – 16:00 / 445:-
Söndag 17:00 – 20:00 / 495:-
Barn 2 – 10 år 245:-
Pratisk info
Julbordets meny
Julskinka, gravad lax, varmrökt lax, kallrökt lax, rostbiff, prinskorvar, köttbullar, Jansons frestelse, revbensspjäll, potatis, brysselkål, fyra olika sorter av inlagd sill, sillsallad, rödbetssallad, skagenröra, ägg, grönpeppar paté, lant paté, kalvsylta, lammfiol, ädelost, endamer, brieost, kex, dessertbordet med bland annat pannacotta, kärleksmums, ris a la Malta, snöbollar, pepparkaksbollar och mycket mer. Kaffe & glögg ingår.
Detta gäller för bokningar för upp till 20 personer
Ni kan avboka bordet utan någon kostnad fram till 14 dagar innan er ankomst. Fram till 48h innan ankomst kan ni ändra antalet gäster i sällskapet, dock max 20% av ursprungliga antalet. Avbokning/förändringar i antalet gäster utanför dessa tidsramar debiteras med 350kr per person.
Detta gäller för bokningar för 21 personer eller fler
Ni kan avboka bordet utan någon kostnad fram till 21 dagar innan er ankomst. Fram till 7 dagar innan ankomst kan ni ändra antalet gäster i sällskapet, dock max 20% av ursprungliga antalet. Avbokning/förändringar i antalet gäster utanför dessa tidsramar debiteras med 350kr per person.
Julbord för Avhämtning 23/12 – 365:-/pers
Köttbullar, prinskorvar, rödbetssallad, revbensspjäll, julskinka, tre sorters sill, gravad lax, varmrökt lax, skagenröra, sillsallad, janssons frestelse, ägghalvor, paté, kalvsylta, julknäcke, julendamer, tre olika desert.
Bokas senas 21/12 kl 15:00 (minsta beställning 10 pers)
Hämtas 23/12 mellan klockan 14-17:00